Motivasjonsforedrag ved Marco Elsafadi

Mulighetsbanken har gleden av å inviterer til motivasjonsforedrag ved en av landets mest etterspurte foredragsholdere, Marco Elsafadi!

SELVTILLIT OG SELVFØLELSE
Hvordan bygge egen og andres selvtillit

Selvtillit er drivkraften i mennesket. Hvor stor tro har individet til egne evner og prestasjoner? Selvtillit bygges gjennom mestring, repetisjon og erfaring, men også gjennom mental trening og bevisstgjøring. Selvfølelse baserer seg på verdien i enkeltmennesket. Gode og trygge relasjoner skaper grunnlaget for et godt forhold til en selv. God selvfølelse gir økt livskvalitet.

Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst rundt vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

VELKOMMEN TIL ET INSPIRERENDE OG MOTIVERENDE FOREDRAG!


Marco Elsafadi

Sommeren 2009 ble Marco rammet av en alvorlig nervesykdom som lammet ham fra brystet og ned. Etter et seks måneders opphold på sykehuset kom han seg opp av rullestolen og trente seg opp til å fullføre Berlin Marathon høsten 2010.

Våren 2012 ble han seriemester og norgesmester med basketballaget Frøya, og i 2014 vant han Mesternes Mester.

Våren 2015 var Marco programleder for «De bortførte barna» på TV2 og på høsten var han programleder for «Hvem bryr seg». I oktober 2015 lanserte Vigmostad & Bjørke boka om Marco, skrevet av forfatter Erik Fossen.

Marco har mottatt en rekke priser for sitt mot og engasjement. På idrettsgallaen i 2006 ble Marco kåret til «Årets forbilde». Med sine 250 årlige foredrag er han en av landets mest etterspurte foredragsholdere.