LinkedIn_og Nettverksbygging.

Sosiale medier og digitale visittkort er viktig når du bygger nettverk eller i prosessen på vei mot ny jobb. Hvordan blir du lagt merke til av nettverket ditt, eller av potensielle arbeidsgivere? Hvordan får de som Googler deg et positivt førsteinntrykk?

I floraen av sosiale medier holder LinkedIn stand som den profesjonelle plattformen fremfor noen. Her legger du ut CV, bygger karriere og utvikler nettverk. LinkedIn-profilen er ditt digitale visittkort. Det viktig å sørge for at profilen er satt opp slik at den bidrar positivt til førsteinntrykket.

VELKOMMEN!

Har du en LinkedInprofil, vil den alltid dukke opp i topp 5 i søkeresultatet når noen googler navnet ditt.
På dette kurset vil Hallfridur Johannsdottir, gi deg tips og råd til hvordan du kan benytte LinkedIn for å fremme din karriere.

Tema

  • Hva bør en god profil inneholde?
  • Hvordan benytte LinkedIn til personlig merkevarebygging og relasjonsbygging?
  • Hvordan sørge for at profilen din blir funnet av de du ønsker skal se den
  • Smarte tips og triks for å benytte LinkedIn som et verktøy i ditt daglige arbeid
  • Jobbsøk – viktigheten av å være tilstede på LinkedIn

Målgruppen for kurset er fra nybegynnere til litt øvet brukere.

PRAKTISK

  • Ta med PC eller nettbrett (fulladet / lader)

 

Hallfridur Johannsdottir – «Hadda»:
«Hadda» jobber som prosjektleder digital strategi hos SMFB Engine hvor hun jobber med analyse, strategi og valg av markedskanaler for B2B og B2C, samt kundeoppfølging og kommunikasjon. Hun har lang fartstid fra NITO som nettredaktør og sosiale medier-ansvarlig med fokus på markedsføring og profilering på Linkedin. Hun har teknologisk utdannelse fra Universitetet i Reykjavik, og er sertifisert digital markedsfører. Hun er også en engasjert og populær foredragsholder og kursleder.